Termék kosárba került

Beaphar Tartós hatású Bolhairtó spray 300ml

6 havi hatású bolhairtó spray

Beaphar Tartós hatású Bolhairtó spray – Bolhafertőzöttség kezelésére kifejlesztett, zárt térben jól alkalmazható kombinált hatóanyagtartalmú bolhairtó készítmény.

Tovább a részletes termékleírásra

 • Gyártó: Beaphar
 • Cikkszám: 12693
 • Kiszerelés: 300ml / Flakon
 • Státusz: Raktáron
 • Egységár: 10 430 Ft / l
 • Nettó ár: 2 464 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Nem

Leírás

Beaphar Tartós hatású Bolhairtó spray – Bolhafertőzöttség kezelésére kifejlesztett, zárt térben jól alkalmazható kombinált hatóanyagtartalmú bolhairtó készítmény.

Felhasználható: zárt térben bolhairtásra, erősebb bolhafertőzöttség esetén is. Különböző felületek kezelésére alkalmas szer, mely hosszú, kb. 6 hónapos hatástartósságot biztosít. A készítmény kombinált hatóanyag tartalma azon túl, hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat, a környezetben láthatatlanul jelenlévő peték és lárvák kifejlett bolhává alakulását is meggátolja. Ne használja közvetlenül a háziállat kezelésére!

Használati utasítás: A lakóhelyiségek, az ólak és kutyaházak padozatát és falfelületeit kb. 1 méter magasságig permetezze be, különös tekintettel a padló- és a falrésekre, repedésekre. Kiemelten kell kezelni a háziállatok tartózkodási helyeit, a szőnyegeket, szőnyegpadlókat, illetve bútorokat és kárpitot. Szőnyegek, kárpit kezelése előtt kis felületen próbálja ki, hogy nem hagy-e nyomot! Porlasztáskor az aeroszol palackot szórófejjel felfelé, függőleges helyzetben és a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. Ne használja közvetlenül a háziállat kezelésére! A tökéletes bolhamentesség elérése érdekében speciális állatkezelő készítmény, pl. BEAPHAR bolha- és kullancsirtó nyakörv egyidejű alkalmazása ajánlott. A behurcolásból származó újrafertőződés megelőzése érdekében évi 2 - 4 ismételt kezelés javasolt. Amennyiben a felületet lemosta, a kezelést ismételje meg.

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, fénytől védett, max. 35°C hőmérsékletű helyen tárolva, a gyártástól számított 2 évig használható fel.

Hatóanyaga: 0,1 % S-metoprén; 0,2 % permetrin; 0,05 % természetes piretrin

FIGYELEM!
- Fokozottan tűzveszélyes
- Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat
- Gyermekek kezébe nem kerülhet
- Gyújtóforrástól távol tartandó
- Tilos a dohányzás
- A keletkező permetet nem szabad belélegezni
- Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást
- Csatornába engedni nem szabad.
- Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó
Ügyeljen arra, hogy a permet evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Az élelmiszereket le kell takarni. A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le! Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!

A kiürült palack a háztartási szemétbe dobható.

FIGYELEM! PROPÁN-BUTÁN HAJTÓGÁZAS! A töltőoldat petróleumot tartalmaz. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 °C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra permetezni! A készülék utántöltése tilos!

Kapható kiszerelések: Beaphar Tartós hatású Bolhairtó spray 300ml

 • Gyártó: Beaphar
 • Cikkszám: 12693
 • Kiszerelés: 300ml / Flakon
 • Státusz: Raktáron
 • Egységár: 10 430.00 Ft / l
 • Nettó ár: 2 463,78 Ft
 • Törékeny: Nem
 • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

5.0
2 értékelés
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
50% ajánlaná ezt a terméket ismerősének
X
2023.08.17.
X A termékkel megvoltam elégedve jó minőségű a kiszolgálás kicsit hagyott maga után kérdéseket pl. telefonon nem lehet utolérni őket és amikor kimentünk elég bonyolultan magyarázták el hogy csak rendelni lehet
Ajánlaná ismerősének
Bokorné kerekes Zsuzsanna
2023.07.25.
Lehetne jobb is Jobb hatást vártam.

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb