A kép illusztráció.

Hagen CatIt Dual Action itatókút aktívszenes szűrőbetét 2db

szűrőbetét itatókúthoz

Hagen CatIt Dual Action itatókút szűrőbetét – Aktívszenes szűrőbetét a Hagen CatIt Fresh & Clear normál itatókutakhoz Mechanikus szűrő + aktívszénszűrő: csökkenti a rossz ízeket és szagokat, elnyeli a szennyeződéseket, ezzel segítve azállatok egészségét.

Gyártó:

Hagen

Státusz: Raktáron
Kiszerelés: 2db / Csomag
Egységár: 879 Ft / db
Nettó ár: 1 383,94 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Eredeti ár: 2 197 Ft Megtakarítás: 439 Ft Ár: 1 758 Ft
VÁLOGASSON HASONLÓ TERMÉKEINK KÖZÜL!
KUTYA KUTYAFELSZERELÉS Etetőtál, Itatótál CatIt Fresh & Clear itatókút szűrőbetét 3db Hagen CatIt Fresh & Clear szűrőbetét – Szűrőbetét a Hagen CatIt Fresh & Clear normál itatókutakhoz A Mechanikus szűrő + aktívszénszűrő csökkenti a rossz ízeket és szagokat, és elnyeli a szennyeződéseket. Hagen

Hagen CatIt Fresh & Clear itatókút szűrőbetét 3db


Kiszerelés: 1 Csomag
Egységár: 2231 Ft / db
MACSKA MACSKAFELSZERELÉS Etetőtál, Itatótál CatIt Senses itatókút vízlágyító szűrőbetét 2db Hagen CatIt Senses itatókút vízlágyító szűrőbetét – Szűrőbetét a Hagen CatIt Fresh & Clear normál itatókutakhoz A Mechanikus szűrő + aktívszénszűrő + vízlágyító műgyanta: csökkenti a rossz ízeket és szagokat, elnyeli a szennyeződéseket, valamint lágyítja a vizet ezzel segítve a hugyúti (urinary) problémákkal küzdő állatok egészségét. Hagen

Hagen CatIt Dual Action itatókút aktívszenes szűrőbetét – Aktívszenes szűrőbetét a Hagen CatIt Fresh & Clear normál itatókutakhoz
Mechanikus szűrő + aktívszénszűrő: csökkenti a rossz ízeket és szagokat, elnyeli a szennyeződéseket, ezzel segítve azállatok egészségét.

Az optimális működés érdekében kérjük tartsa be az alábbi karbantartási útmutatást:

Itatókút tisztítása:
Az itatókutat hetente egyszer meg kell tisztítani, szivaccsal és semleges szappannal. Bizonyosodjon meg, hogy a leöblítés utána nem-e maradt szappan a kúton. Vegye ki a szűrőt és öblítse le ezt is. A szűrőt nem kell szappannal tisztítani. Ha a szűrő szennyeződést, vagy más idegen anyagot tartalmaz, akkor ki kell cserélni. (Csere szűrőket külön lehet kapni.)

A szűrőt három hetente ki kell cserélni, vagy amint látszik valami idegen anyagok jelenléte akkor is (piszok, régi ételmaradékok, szőr, stb.) A szűrőt akkor is cserélni kell ha már káros a környezetre, változik a vízminősége, vagy ha több állatot szolgál ki a kút.

A szivattyú tisztítása:
A szivattyút legalább 4 hetente egyszer ki kell tisztítani, annak érdekében, hogy sokáig tartson, és a macskának mindig friss vize legyen.

Kapható kiszerelések: 2db/csomag

Ajánlott termékek

Trixie Fémtál 0,2L

Etető tál macskáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 318 Ft / db
318 Ft

Trixie Thanks for Service Kerámia etetőtál Barna 300ml

Trixie Thanks for Service Lapos Kerámia etetőtál macskáknak - Alacsony peremű, feliratos kerámia itató vagy etetőtál macskáknak, vidám macskás mintával.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1199 Ft / db
1 199 Ft 1 332 Ft

Trixie Fishbone Műanyag bevonatú Acél etetőtál kék 0,3L

Trixie Műanyag bevonatú Acél etetőtál - Különleges acél etető/itatótál, színes halcsontmintás festéssel és ellenálló műanyagbevonattal, csúszásmentes gumírozott aljjal macskáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 946 Ft / db
946 Ft 1 183 Ft

Trixie Cat Princess kerámia etetőtál pink 180ml

Trixie Cat Princess kerámia etetőtál pink - Exclusive design, minőségi kidolgozású, alacsony peremű, feliratos kerámia itató vagy etetőtál macskáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1592 Ft / db
1 592 Ft 1 769 Ft

Savic Picnic Cat műanyag etetőtál 0,2L

Savic Picnic Cat műanyag etetőtál - Fényes felületű műanyag etető/itató tál kistestű kutyáknak és macskáknak.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Savic
Egységár: 280 Ft / db
280 Ft 350 Ft

Trixie Silver kerámia etetőtál ezüst 150ml

Trixie Silver kerámia etetőtál ezüst - Különleges dekoratív, kívül csillogó ezüst belül fehér kerámiatál. Etetésre és itatásra is egyaránt. Könnyű tisztítani. Súlyánál fogva nem mozdul el az etetés ill. itatás során.

Kiszerelés: 1 Darab
Gyártó: Trixie
Egységár: 1299 Ft / db
1 299 Ft