Termék kosárba került

Trixie Cooling Vest hűtőmellény S

párolgással hűsítő kutya hűtőruha

Trixie Cooling Vest hűtőruha S – Kék színű, magas nedvességfelszivó képességű PVA anyagú hűtőruha, a testhő csökkentésére kistestű kutyáknak. Közös strandolás, nyári melegben való séta vagy autós utazások esetére ajánljuk a hősokk elkerülése érdekében.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Trixie
  • Cikkszám: TRX30132
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár: 4 490 Ft / db
  • Nettó ár: 3 535 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

Trixie Cooling Vest hűtőruha S – Kék színű, magas nedvességfelszivó képességű PVA anyagú hűtőruha, a testhő csökkentésére kistestű kutyáknak. Közös strandolás, nyári melegben való séta vagy autós utazások esetére ajánljuk a hősokk elkerülése érdekében.

A Trixie Cooling Vest hűtőruha használatának megkezdése után pár perccel már kifejti –az erőteljes párologtató hatástnak megfelelő– hatását és megkezdődik a kutya biztonságos hűsítése.
A hűsítés hatására elkerülhető a hősokk illetve a túlmelegedés. Nyári melegben ez nélkülözhetetlen segítség kedvenceink számára! Tartsd a kutyádat biztonságosan hűvösen a nyári forróságban is!

Hűsítsd a kutyád a Trixie Cooling Vest hűtőruhával:
– nyári melegben, vagy forró időjárás esetén
– közös strandolások alkalmával, ha nem találsz árnyékot kedvenced számára
– autóval való utazáskor
– sport és játék alkalmával
– hosszabb séták vagy kirándulások esetén
– bármikor nagy melegben
– idős kutyáknak is ideális

A Trixie Cooling Vest hűtőruha enyhíti
– a hőség okozta stresszt (hősokk)
– a magas testhőmérsékletet

Figyelem! Kézhez vételt követően, mielőtt a terméket kivenné a csomagolásból, kérjük a csomagolásba töltsön hidegvizet, hagyja, hogy a termék teljesen megszívja magát vízzel! Enélkül, ha szárazon nyitja szét a terméket, szakadhat, törhet, sérülhet. A terméket csak nedves, hajlékony állapotban használja!

Hogyan működik?
Mikor a Trixie Cooling Vest hűtőruha vízbe kerül, a speciálisan tervezett PVA anyagú hűtőmellény megszívja magát vízzel és a PVA anyagnak köszönhetően azonnal megkezdi a párologtatást mely hőelvonással jár. Így könnyen és folyamatosan képes hűteni az állat testét.
A Trixie Cooling Vest hűtőruha újra és újra felhasználható. Kézzel, enyhe szappanos vízzel kimosva hideg vagy langyos vízben könnyedén újjá varázsolható. Mosógépbe ne tegye, szappanon kívül más mosószerrel ne tisztítsa.

Miért előnyös a Trixie Cooling Vest hűtőruha a kutyáknak?
A kutyák rendkívül kevés verejtékmiriggyel rendelkeznek. Csak lihegéssel, vagy a mancsokon történő izzadással próbálhatják szabályozni testhőmérsékletüket, ez azonban sok esetben nem elég számukra. A túlhevülés szívrohamot és tartós szervkárosodás, kómát és egyes esetekben akár halált is okozhat. A rövid orrű fajták (pl. francia bulldog, angol bulldog, boxer) és a hosszú szőrű kutyák esetében a nyári melegben a használata kifejezetten ajánlott.
A Trixie Cooling Vest hűtőruha egészséges és biztonságos módon hűsíti kedvencét.

 

Első használat előtt alaposan kiöblítendő. Mindig tartsa nedvesen és tartsa a mellékelt tasakban. Ne tegye ki közvetlen nap vagy hő hatásának. Ügyeljen arra, hogy állata még a hűsítő mellény használatával sem biztos, hogy teljesen védve van a túlmelegedéssel szemben (pl. déli kocogás). Soha ne hagyja állatát felügyeletlenül a termékkel és figyelje a túlmelegedés jeleit. Azonnal reagáljon, ha bármely tünetet észre veszi: erős lihegés, nyughatatlanság, stb. és keresse fel állatorvosát.

Figyelem! Mivel a termék felhelyezése a kedvencünkre érintkezéssel történik, így a terméket egészségügyi okok miatt nem cseréljük. Kérjük vásárlás előtt mérje meg kedvence mellkörfogatát a mellső lábak mögött, valamint a háthosszát is és ezen adatok alapján rendelje meg a terméket.

Figyelem! A Trixie Cooling Vest hűtőruháknál az egyes méretek mellett szándékosan nincs megadva ajánlott kutyafajta, mivel ez sokszor félrevezető információ lehet. A megfelelő méret kiválasztásakor arra kell ügyelni, hogy a kutyánk mellkörfogata az adott méret magadott tartományába essen, a kutya hűtőruha háthossza másodlagos. A megfelelő háthossz miatt ne válasszon eggyel nagyobb méretű ruhát kedvencére, hiszen a hőleadás a mellkasnál történik. A hátban rövidebb, de mellméretben tökéletes ruhák is elvégzik feladatukat.

Kapható méretek:
Trixie Cooling Vest hűtőruha XS (32cm-es mellkörfogatig, 20cm háthosszal), Trixie Cooling Vest hűtőruha S (50cm-es mellkörfogatig, 25cm háthosszal), Trixie Cooling Vest hűtőruha M (66cm-es mellkörfogatig, 30cm háthosszal), Trixie Cooling Vest hűtőruha L (85cm-es mellkörfogatig, 35cm háthosszal)

  • Gyártó: Trixie
  • Cikkszám: TRX30132
  • Kiszerelés: 1 Darab
  • Státusz: Raktáron, utolsó darabok
  • Egységár: 4 490.00 Ft / db
  • Nettó ár: 3 535,43 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb