Beaphar FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen 100ml

kullancs- és bolhairtó spray

-20%
A kép illusztráció.

Beaphar FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen 100ml

kullancs- és bolhairtó spray

Beaphar FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen – Kutyák és macskák bolhák (Ctenocephalides fajok) és kullancsok (Ixodes fajok, köztük Ixodes ricinus) okozta fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Szőrtetvesség kezelésére kutyákban (Trichodectes canis) és macskákban (Felicola subrostratus). Rovarölő hatása a kifejlett bolhákkal való újrafertőződéssel szemben macskákban legfeljebb 2 hónapig, kutyákban legfeljebb 3 hónapig tart, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően. A készítmény legfeljebb egy hónapig tartó akaricid hatással rendelkezik kullancsokkal szemben, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően.

Tovább a termékleírásra

Gyártó: Beaphar
Kiszerelés: 100ml / Flakon
Egységár: 29900 Ft / l
Nettó ár: 2 354,00 Ft + Áfa
Törékeny: Nem
Állatorvosi: Igen

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Személyes átvétel telephelyünkön - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Házhozszállítás - 500 001 Ft felett
Válogasson hasonló termékeink közül!
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog ExtraLarge 3x4,02ml Beaphar FiproTec Spot On Dog ExtraLarge – Óriástestű (40kg feletti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
4 190 Ft 5 986 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog Large 3x2,68ml Beaphar FiproTec Spot On Dog Large – Nagytestű (20-40kg közötti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
3 590 Ft 5 129 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog Medium 3x1,34ml Beaphar FiproTec Spot On Dog Medium – Közepestestű (10-20kg közötti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
2 990 Ft 4 271 Ft
MACSKA MACSKAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen 100ml Beaphar FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen – Kutyák és macskák bolhák (Ctenocephalides fajok) és kullancsok (Ixodes fajok, köztük Ixodes ricinus) okozta fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Szőrtetvesség kezelésére kutyákban (Trichodectes canis) és macskákban (Felicola subrostratus). Rovarölő hatása a kifejlett bolhákkal való újrafertőződéssel szemben macskákban legfeljebb 2 hónapig, kutyákban legfeljebb 3 hónapig tart, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően. A készítmény legfeljebb egy hónapig tartó akaricid hatással rendelkezik kullancsokkal szemben, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően. Beaphar
-20%
Raktáron
2 990 Ft 3 738 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog Small 3x0,67ml Beaphar FiproTec Spot On Dog Small – Kistestű (5-10kg közötti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
2 690 Ft 3 843 Ft
Leírás

Beaphar FiproTec Spray bolhák és kullancsok ellen – Kutyák és macskák bolhák (Ctenocephalides fajok) és kullancsok (Ixodes fajok, köztük Ixodes ricinus) okozta fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Szőrtetvesség kezelésére kutyákban (Trichodectes canis) és macskákban (Felicola subrostratus).
Rovarölő hatása a kifejlett bolhákkal való újrafertőződéssel szemben macskákban legfeljebb 2 hónapig, kutyákban legfeljebb 3 hónapig tart, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően.
A készítmény legfeljebb egy hónapig tartó akaricid hatással rendelkezik kullancsokkal szemben, a környezeti fertőzöttség mértékétől függően.

Az alkalmazás módja:
Fontos, hogy a szőrzet a bőrfelületig átnedvesedjen. A szőrzet hosszától függően testtömeg kg-onként 3-6 ml-t kell alkalmazni (7,5-15 mg hatóanyag/ttkg), azaz 6-12 pumpálást kell végezni testtömeg kilogrammonként a 100 ml-es kiszerelésből.
 
A 100 ml-es palack tartalma:
• Megközelítőleg 3-6 kezelésre elegendő egy 5 kg tömegű kutyának, a szőrzet hosszától függően
• Megközelítőleg 8 kezelésre elegendő egy 4 kg tömegű rövid szőrű macskának
• Megközelítőleg 2 kezelésre elegendő egy 8 kg tömegű hosszú szőrű kutyának.
Jellemzők: A készítmény bevonatképző anyagot tartalmaz, ezért a permetezés után a szőrzeten bevonat képződik, ami a szőrt csillogóvá teszi.
Az ártalmatlanságra vonatkozó vizsgálatok hiányában az egyes kezelések között legalább négy hétnek kell eltelnie.

Alkalmazása:
Permetezze be az állat egész testét, a készítményt megközelítőleg 10-20 cm távolságból alkalmazva.
A permetet a szőr növekedésével ellentétes irányba kell fújni, gondosan ügyelve rá, hogy az állat teljes szőrzete  átnedvesedjen. A szőrt fel kell borzolni, különösen hosszú szőrű állatok esetén, hogy a készítmény a bőrfelületig hatoljon.
A fej környékének, illetve fiatal és ideges állatok kezelésekor az alkalmazás elvégezhető a kesztyűs kézre permetezéssel és a termék szőrzetbe dörzsölésével is. Hagyjuk az állatot magától megszáradni, ne használjunk törölközőt.
 A kutya- és macskakölykök 2 napos kortól biztonságosan kezelhetők.

Ellenjavallatok:
Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegségben szenvedő, lázas stb.) vagy lábadozó állatokon
Nem alkalmazható nyulakon, mert mellékhatásokat, és akár elhullást is okozhat.
Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Mellékhatások:
Ha a készítményt az állat lenyalja, rövid ideig tartó erőteljes nyálzás figyelhető meg, elsősorban a vivőanyag természete miatt.
A rendkívül ritka esetben a használatot követően átmeneti bőrreakciók (bőrpír, viszketés, vagy helyi szőrhullás) megjelenéséről számoltak be. Kivételes esetekben nyálzás, reverzibilis neurológiai tünetek (túlérzékenység, levertség, idegrendszeri tünetek), hányás vagy légzőszervi tünetek is jelentkeztek használat után.Ha bármilyen mellékhatást észlel, még ha az nem is szerepel ebben a használati utasításban, vagy úgy gondolja, hogy a készítmény nem hatott, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Figyelem!
Minden alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást és valamennyi figyelmeztetést, beleértve a doboz belsején található információt, amely tartalmazza a részletes felhasználói figyelmeztetéseket is.

Tárolási előírások:
Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Rendkívül gyúlékony. Legfeljebb 25°C-on tárolandó.
Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a flakonon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni!
A tartály első felbontása után felhasználható: 1 évig.
A felhasználhatóság dátumát (a felbontás után 1 év) fel kell jegyezni. Ami ez után a dátum után a készítményből megmarad, azt ki kell dobni.

Különleges figyelmeztetések:
Különleges figyelmeztetések minden célállat fajra vonatkozóan:

Az ajánlott adagot nem szabad túllépni.

El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemébe jusson. Véletlen szembe kerülés esetén a szemet azonnal és alaposan tiszta vízzel ki kell öblíteni Közvetlenül sérült bőrfelületre nem permetezhető..
A kezelt állatokat hagyja jól szellőző helyiségben megszáradni (lásd még 4.5 szakaszt).

Az állatokat zárt helyiségbe vagy hordozóba zárni, amíg azok szőrzete teljesen meg nem száradt, nem szabad.
Megfelelő tolerancia- és hatékonyság vizsgálatok hiányában a készítmény macskákon és kutyákon kívül más állatfajok kezelésére nem javasolt.

Az optimális hatékonyság érdekében az állatok fürdetése vagy samponozása a kezelést megelőző, illetve a kezelést követő két napos időszakban nem ajánlott. A két hónapon belüli legfeljebb négy fürdetésről vagy samponozásról kimutatták, hogy nem befolyásolja jelentősen a készítmény hatékonyságát. Gyakoribb samponozás esetén a kezelés havi rendszerességgel ajánlott.

A bolhafertőzöttség elleni hatékony védelem érdekében több állatot tartó háztartásokban a háztartásban élő minden kutyát és macskát egy időben kell kezelni.

A kutya és macska bolhák gyakran telepednek meg az állat kosarában, alvóhelyén, rendszeres pihenőhelyén, például a szőnyegben vagy kárpitozott bútorokban. Súlyos bolhafertőzöttség esetén a bolhairtás megkezdésekor megfelelő inszekticid szerrel való kezelés, illetve rendszeres porszívózás szükséges.

A készítmény nem alkalmas a környezet közvetlen kezelésére.
A szórófejes pumpa által kibocsájtott mennyiséget (0,5 ml/pumpálás) tekintve a készítmény  – a szőr hosszától függően (lásd még 4.9 szakasz) – leginkább 5-10 kg testtömegű macskák és kutyák kezelésére alkalmas, azonban nem a legmegfelelőbb közepes méretű és nagytestű kutyák számára.

A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések:
Fontos gondoskodni arról, hogy az állatok a kezelés után ne nyalogassák egymást.Egy-egy kullancs megtelepedhet az állaton. Emiatt, kedve zőtlen körülmények esetén a fertőző betegségek átvitele nem zárható ki teljesen.

A kezelt állatokat a bepermetezést követően legalább 30 percig, illetve mindaddig, amíg szőrük teljesen meg nem száradt távol kell tartani tűztől, vagy más hőforrástól, és minden olyan felülettől, amiben az alkoholos spray kárt tehet. Ne permetezzen nyílt lángba vagy izzásban lévő anyagra. Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések:
Ez a készítmény nyálkahártya- és szemirritációt okozhat, ezért el kell kerülni a készítmény szájjal és a szemmel való érintkezését.
Asztma, illetve a rovarirtó szerek vagy alkohol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati készítménnyel való érintkezést. Kerülje el, hogy a készítmény az ujjakkal érintkezésbe kerüljön. Ha ez mégis megtörténik, vízzel és szappannal mosson kezet. Ha irritáció lép fel, orvoshoz kell fordulni.

Véletlen szembejutás esetén a szemet tiszta vízzel gondosan ki kell mosni.

A kezelt állatokat nem szabad simogatni, illetve a gyermekeknek nem szabad megengedni, hogy a kezelt állatokkal játsszanak, amíg a szőrzetük meg nem szárad. Ezért ajánlatos az állatok kezelését nem napközben, hanem a koraesti órákban elvégezni, és nem szabad engedni, hogy a frissen kezelt állatok a tulajdonossal, különösen gyermekekkel együtt aludjanak.

Az állatokat a szabad levegőn vagy jól szellőző helyiségben kell bepermetezni.
A permetet ne lélegezze be! Az alkalmazás közben nem szabad enni, inni és dohányozni.
Az állatok kezelése során viseljen PVC- vagy nitrilkesztyűt. A ruházat védelme érdekében  vízhatlan kötény viselése ajánlott.
Ha a ruházat a készítménytől erősen átnedvesedik, le kell vetni, és az újbóli használat előtt ki kell mosni.
Használat után a kesztyűt ki kell dobni, majd vízzel és szappannal kezet kell mosni.

Több állat kezelése: A kezelő helyiség megfelelő szellőzése különösen fontos több állat kezelése esetén. Több állatot ajánlott a szabadban kezelni, vagy úgy csökkenteni a gőzök felhalmozódását, hogy az állatot a kezelő helyiségből az alkohol párolgása alatt kiviszik, és a kezelő helyiséget az egyes kezelések között átszellőztetik. Emellett gondoskodni kell a szárító helyiség jó szellőzéséről, és arról, hogy ne tartózkodjon több frissen kezelt állat azonos légtérben.

Egyéb óvintézkedések
A fipronil ártalmas lehet a vízi szervezetekre. A kezelt kutyát a kezelés után két napig nem szabad természetes vizekben úsztatni. (lásd 6.6 szakasz).

Vemhesség, laktáció és tojásrakás:
A spray biztonságosan alkalmazható szoptató kutyáknál. Ne alkalmazza vemhes macskáknál vagy kutyáknál, illetve szoptató macskáknál.

Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók:
Ne használja egyidejűleg más, közvetlenül az állatok szőrén alkalmazandó bolhairtó készítménnyel.

Túladagolás (tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok):
A mellékhatások jelentkezésének kockázata túladagolás esetén megnőhet, ezért az állatot mindig a testtömegüknek megfelelő adaggal kell kezelni. Túladagolás esetén az állatorvos kezdje meg a megfelelő tüneti kezelést.

Inkompatibilitások:
Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel.

Hatóanyaga:
Egy ml oldat  tartalmaz: Fipronil 2,5 mg

Kapható kiszerelések: Beaphar FiptoTec Spray 100ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Cat 1x0,5ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Cat 3x0,5ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog S 5-10kg 1x0,67ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog S 5-10kg 3x0,67ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog M 10-20kg 1x1,34ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog M 10-20kg 3x1,34ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog L 20-40kg 1x2,68ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog L 20-40kg 3x2,68ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog XL 40-60kg 1x4,02ml, Beaphar FiptoTec Sopt On Dog XL 40-60kg 3x4,02ml

Ajánlott termékek
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Bolha és kullancsnyakörv S Bayer Bolfo Bolha és kullancsnyakörv - Bolha és kullancs elleni nyakörv kis és közepes kutyáknak valamint macskáknak Bolfo
-20%
Raktáron
2 968 Ft 3 710 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Bio Collar Plus illóolajos nyakörv 65cm Beaphar BIO COLLAR Plus illóolajos nyakörv kutyáknak – A Bio Collar nyakörv természetes olajok segítségével ápolja kedvenceinket. A nyakörv felhelyezése után ezek az olajok szétterülnek a bőrön és a bundában. Folyamatos használata frissítő és higiénikus hatású. Az irritált bőrt nyugtatja, csökkenti a viszketést, vakarózást. Hatását 4 hónapon keresztül fejti ki. Beaphar
-10%
Raktáron
1 689 Ft 1 877 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Spot On Kutya S 2-10kg 1db Frontline Spot On Dog S - Rácsepegtető oldat kutyáknak 2-10kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából. Még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat. Alkalmazása egyszerű, praktikus, kényelmes és biztonságos. Frontline
-5%
Rendelhető
2 384 Ft 2 509 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Rovarirtó Spray 500ml Insecticide 2000 Rovarirtó Spray - Új, tartós hatású szabadforgalmú irtószer, a zárt térben rejtett életmódú rovarok pl. bolha irtására. Elsősorban kedvencünk fekhelyén található élősködők irtására ajánlott. Insecticide 2000
Raktáron
3 216 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Dog Ultrahangos kullancsriasztó ellenőrzőfénnyel Skudo Dog ultrahangos kullancs és bolhariasztó ellenőrzőfénnyel - Új generációs, ellenőrzőleddel ellátott, ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek egyaránt. Eredeti Termék! Skudo
-25%
Raktáron
3 980 Ft 5 306 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Piret Mix Szorofejes Rovarirto Spray 500ml Panzi Piret Mix Szorofejes Rovarirto Permet Spray - Rovarírtó permet bolhák és más rovarok hatékony távoltartására, természetes piretrin tartalommal. Biztos ölő és távoltartó hatás több hétig. Utántölthető! Panzi
-10%
Raktáron
2 489 Ft 2 766 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Rovarirtó Spray 1000ml Insecticide 2000 Rovarirtó Spray - Új, tartós hatású szabadforgalmú irtószer, a zárt térben rejtett életmódú rovarok pl. bolha irtására. Elsősorban kedvencünk fekhelyén található élősködők irtására ajánlott. Insecticide 2000
-15%
Raktáron
4 983 Ft 5 862 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Combo Spot On S 2-10kg 1db Frontline Combo Spot On Dog S - A Frontline Spot On továbbfejlesztett Combo változata. Rácsepegtető oldat kutyáknak 2-10kg súlyig: bolhák, kullancsok és tetvek elleni kezelés és megelőzés céljából. Még a vérszívás előtt elpusztítja a bolhákat és a kullancsokat. Alkalmazása egyszerű, praktikus, kényelmes és biztonságos. Frontline
-5%
Rendelhető
2 917 Ft 3 071 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Spot On 4kg alatt 4x0,4ml Bayer Advantix Spot On 4kg alatt - Rácsepegtető oldat kutyáknak 4kg súlyig: bolhák, kullancsok, lepkeszúnyogok és valódi szúnyogok, valamint istállólégy elleni kezelés és megelőzés céljából. Alkalmazása egyszerű, praktikus, kényelmes és biztonságos. Advantix
-25%
Raktáron
6 998 Ft 9 331 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Spot On 25-40kg között 4x4ml Bayer Advantix Spot On 25kg felett - Rácsepegtető oldat kutyáknak 25kg súly felett: bolhák, kullancsok, lepkeszúnyogok és valódi szúnyogok, valamint istállólégy elleni kezelés és megelőzés céljából. Alkalmazása egyszerű, praktikus, kényelmes és biztonságos. Advantix
-25%
Raktáron
9 998 Ft 13 331 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs VetIQ Flea Guard Tabletta 90db Mark & Chappell VetIQ Flea Guard - Tabletta, teljes mértékben természetes összetevők keverékéből, amelyek segítenek távol tartani a bolhákat és kullancsokat. Mark Chappell
Raktáron
3 587 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Baby Törtfehér ultrahangos kullancsriasztó TickLess Baby – Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék gyerekek számára. Vegyszer- és illatanyagmentes védelem! A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. TickLess
-20%
Raktáron
4 899 Ft 6 124 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs Home hálózati poratka elleni ultrahangos készülék MiteLess Poratka elleni ultrahangos hálózati készülék – Poratka elleni ultrahangos készülék humán felhsználásra. A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a poratkák elleni harcban környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. Vegyszer- és illatanyagmentes védelem! MiteLess
-20%
Rendelhető
7 699 Ft 9 624 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog Small 3x0,67ml Beaphar FiproTec Spot On Dog Small – Kistestű (5-10kg közötti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
2 690 Ft 3 843 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Bolha, Kullancs FiproTec Spot On Dog Large 3x2,68ml Beaphar FiproTec Spot On Dog Large – Nagytestű (20-40kg közötti testsúlyú) kutyák kullancsfertőzöttségének (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) és bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis-FAD) kezelési stratégiájának részeként alkalmazható, ha korábban állatorvos diagnosztizálta a betegséget. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) ellen a kezelést követő 7-ik naptól a 28-ik napig. Amennyiben a terméket rendszeresen használja, és a 28. napon a termékkel való kezelést ismételten elvégzi úgy a kullancs elleni védelem 4 hétig tart. Beaphar
-30%
Raktáron
3 590 Ft 5 129 Ft