Termék kosárba került

Julius K9 GF City Dog Puppy Junior Kacsa körtével 340g

gabonamentes táp városi kutyáknak

JULIUS K-9 Grain Free City Dog Puppy Junior Kacsa körtével – Teljes értékű, kacsahúsból valamint szárnyashúsból készített, gabonamentes kutyatáp – körtével, spenóttal, és glükozaminnal dúsítva – bármely közepes- és nagytestű kölyökkutya részére.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Julius K9
  • Cikkszám: CD1_311289
  • Kiszerelés: 340g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 085 Ft / kg
  • Nettó ár: 826 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Nagyobb Kiszerelésben olcsóbb!

Leírás

JULIUS K-9 Grain Free City Dog Puppy Junior Kacsa körtével – Teljes értékű, kacsahúsból valamint szárnyashúsból készített, gabonamentes kutyatáp – körtével, spenóttal, és glükozaminnal dúsítva – bármely közepes- és nagytestű kölyökkutya részére.

A Julius K-9 City Dog sorozatot azért alkottuk meg, hogy a városi kutyák számára –a tartási sajátosságok és a városi környezetnek megfelelően–, egy jól optimalizált összetételű eledelt adhassunk kedvencünknek. Sok kutya lakik a lakásban, és kevésbé élnek a fizikai aktivitással az alapvető éltritmusukhoz képest. Egyre több városi kutya hajlamos az elhízásra és az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémákra. Így koncepciónk szerint számukra úgynevezett „sovány fehérje étrendre” és egy gyógynövény koktélra van szükség, amely segíthet elhárítani elhízáshoz kapcsolódó egészségügyi rendellenességeket, megbetegedéseket. A gyógynövénykoktél pedig speciálisan a városokban élő kutyák immunrendszerét erősíti és tartja kondicionáltan jó állapotban.

A JULIUS-K9® City Dog receptúrájában a kacsa (és további szárnyasok) könnyen metabolizálható teljesértékű fehérjéjét ötvözi a körtében található rendkívül hasznos és kutyáink számára emészthető vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy a kutyáinknak a legjobb élelmezést nyújthassa a városi életmódban. Gabonamentes receptünk biztosítja, hogy kutyája emésztőrendszerét ne terheljük olyan gabonafélékkel, mint a kukorica, a búza, a rizs és a szója, amely felesleges kalóriákat jelentenek, továbbá az emésztés során a szénhidrátok miatt ingadozó vércukorszint ne terhelje a szervezetet.

A kacsahúst azért emeljük ki receptúránkból, mert fontos tudni, hogy igen gazdag a szervezet számára hasznosítható vasban, de emészthetősége a „könnyed” szárnyashúsokéval megegyező. A körte pedg A, B1, B2, C, E és K vitaminokat, valamint réz és kálium ásványi anyagokat tartalmaz.

A JULIUS-K9 1997 óta sikeresen működő magyarországi központú vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki számos EU tagállamban és számos terméke világsikert aratott.

A JULIUS K-9 Professional Grain Free kutyatápcsaládot úgy fejlesztettek ki, hogy a kutyák természetes anyagcseréjét és ízlését vették figyelembe. Valamennyi Julius K-9 Professional Grain Free kutyatáp kukorica, búza, rizs és a szója mentes, valamint könyen emészthető és jól hasznosul, ugyanakkor a hozzáadott glukozamin támogatja a kutyák mozgásszervrendszerét.

Összetevők:
Hús-, és állati összetevők (kacsa húsliszt min.4%, szárnyashúsliszt min. 25%), burgonya, borsó, lencse (vörös, sárga, zöld), cranberrybab, vesebab, lóbab, élelmi rost, F.O.S., spenót, szárított alfalfa, sárgarépa, rozmaring, élesztő, körte, yucca mojave, glükozamin, Anisi fructus, Sambuci flos, Menthae pip.folium, Melissae herba, Urticae folium, Cinnamomi cortex, Cardui mariae fructus

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 28.00%, Zsírok és olajok: 16.00%, Nyersrost: 8.00%, Nyershamu: 8.50%, Nedvességtartalom: max 10.00%

Kapható kiszerelések: 340g, 3kg, 10kg, 2x10kg

  • Gyártó: Julius K9
  • Cikkszám: CD1_311289
  • Kiszerelés: 340g / Zacskó
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 3 085.29 Ft / kg
  • Nettó ár: 825,98 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Nem

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb