Termék kosárba került

VetPlus Fibor Granulátum 500g

bélflóra helyreállítására macskáknak

VetPlus Fibor Granulátum — Segítség macskáknak bűzmirigy- és emésztési problémák kezelésében. A FIBOR összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz és kivit, ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: VetPlus
  • Cikkszám: 511007_C
  • Kiszerelés: 1 Vödör
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 9 890 Ft / db
  • Nettó ár: 7 787 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Válogasson hasonló termékeink közül!

Leírás

VetPlus Fibor Granulátum — Segítség macskáknak bűzmirigy- és emésztési problémák kezelésében. A FIBOR összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz és kivit, ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést.


Az ürítési problémák komoly gondot okozhatnak Önnek és kedvencének.
A VetPlus Fibor terméke a következő esetekben tud segítséget nyújtani:
• Obstipáció (székrekedés): ilyenkor a Fiborban található az emészthető rostok vizet vonzanak a bél üregébe, ezzel fellazítva a bélsarat, a megnövekvő bélsár térfogat stimulálja a bél motilitását, ez laxatív hatás vált ki, segítve az ürítést.
• Bélcsatorna egészsége: a bélhámsejtek és a nyálkahártya immunsejtjeinek egészségét támogatja.
• Bélsár minősége bélsár szagának mérséklése, bélsár konzisztenciájának javulása.
• Bűzmirigyek egészsége: növekvő bélsár térfogat, a bűzmirigyek természetes ürülésének fokozódása.
• Jóllakottság érzés, ami gátolja az elhízást.
• Laza bélsár: az emészthető rostok megkötik a vizet, ezáltal fenntarthatják a bélsár normális állagát, táplálják a vastagbél bélhámsejtjeit, így egészségesebbé téve a bélfalat, segítenek a gyulladáscsökkentésben, segít az immunrendszernek az egészséges immunválasz kialakításában.

A gyakori bélbetegségek háttere:
A bélcsatorna fő funkciója, hogy továbbítsa és megeméssze a táplálékot, majd felszívja a tápanyagokat a véráramba és megszabaduljon az emészthetetlen tartalomtól. A rendszer kényes egyensúlyát azonban könnyű megzavarni. Ha felborul az emésztés egyensúlya a víz és a rostok aránya kóros mértékben nőhet, vagy éppen csökkenhet az ürülékben. Ez hasmenéshez vagy székrekedéshez vezethet. A bélsár a vastagbélben megerjed, ami puffadáshoz és a bélsár szúrós szagához vezethet.
A felborult emésztés gyakori következménye társállataink életében a bűzmirigy-problémák megjelenése. Ha természetes ürülésük gátolt, a mirigyek feltelhetnek, később ezek fertőződése és tályogosodása is kialakulhat.
A lazább bélsár, székrekedés, illetve a bűzmirigy problémái gyakran jelentkeznek az állatorvosi praxisokban és általában hosszú kezelést és ismételt állatorvosi beavatkozást igényelnek. Ilyen esetekben gyakran szükséges hosszútávú gyógykezelés vagy változtatások az étrendben. A rost kiegészítés mindkét esetben alkalmazható a bélhámsejtek támogatására, a normális bélsár konzisztencia kialakítására, a bélflóra hasznos baktériumainak táplálására és az immunrendszer természetes támogatására.

A VetPlus Fibor termékének speciális receptúrája öt olyan összetevőt tartalmaz, ami támogatja az emésztőrendszer egészségét.
1. Kivigyümölcs - A kivi gyümölcse egy kiváló táplálóanyag forrás, ami különleges előnyökkel jár a bélcsatorna egészségének megőrzése szempontjából. Az emészthető és emészthetetlen rostokat is tartalmazó kivigyümölcs normalizálja a bél motilitását és a bélsár konzisztenciáját, így székrekedés és hasmenés esetén is hatékony. Bár a kivi gyümölcse természetesen gazdag rostokban, nem okoz a kereskedelmi forgalomban kapható rostforrásokhoz hasonló mellékhatásokat, sőt csökkenti ezeket, amennyiben több készítményt alkalmazunk egyszerre. Egy proteolítikus enzim, actinidin egyedüli forrásaként a kivi termése elősegíti a fehérje-emésztést a gyomorban illetve a vékonybelekben. A kivi gyümölcse értékes prebiotikumokat, antioxidánsokat és E-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul az egészséges emésztés támogatásához és az immunrendszer megfelelő működéséhez.
2. Élelmi rost - a VetPlus Fibor hat különböző élelmi rostot tartalmaz, melyek segítenek normalizálni a bélsár állagát és mennyiségét, elősegítik a bűzmirigyek ürülését és támogatják a bélcsatorna egészségét. Az emészthető rostok hasmenés és székrekedés esetén egyaránt segítenek a bélsár normális konzisztenciájának kialakításában. Az emészthetetlen rostok egyszerre segítenek a normál bélflóra fenntartásában és növelik a bélsár térfogatát, ezáltal serkentve a motilitást.
3. Természetes immunstimulánsok - a MOS, inulin és a B-glükánok a VetPlus Fiborban prebiotikumokként működnek, így növelik a nem pathogén baktériumok, mint Bifidobacteriumok arányát a bélcsatornában és hatokonyan kordában tartják a bélsárban az E-colik számát. Az immunválasz változtatásával fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. Ezen hatások miatt ideális választásnak bizonyulnak krónikus allergiás esetekben vagy érzékenységgel járó gastrointestinális megbetegedésekben.
4. Nyomelemek - jól dokumentált tény, hogy a magas rosttartalmú étrend csökkenti a cink és a vas felszívódását. Ezt ellensúlyozandó a VetPlus Fibor vas- és cink-kelátot valamint aszkorbinsavat tartalmaz, ami fokozza ezen nyomelemek elérhetőségét.
5. Aminosavak - a VetPlus Fibor L-arginin és L-treonin aminosavakat tartalmaz. Ezek támogatják a szervezet immunrendszerét, így fokozza az IgA termelést az emésztőrendszerben.


Miért a VetPlus Fibor?
A VetPlus Fibor összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz és kivit, ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést.

Mit tehetek még?
Állatorvosa egyéb lépéseket javasolhat, melyek segíthetnek kedvence egészségét helyreállítani és megőrizni. Ezek közé tartozhat:
- magas minőségű hipoallergén vagy bélrendszert támogató étrend
- bő ivóvíz, hogy kedvence vízháztartása kiegyensúlyozott legyen
- a bűzmirigyek rendszeres ürítése
- szükséges további vizsgálatok

Adagolási útmutató:
Mérjen ki adott mennyiségű pelletet a mellékelt mérőkanállal. Naponta keverje az állat táplálékába. Fontos a bőséges vízellátás, a magas rosttartalmú étkezés fokozhatja a vízfelvételt.
A Fibor hosszútávon alkalmazható.

<5 kg 5 g/nap
5-20 kg 10 g/nap
21-35 kg 20 g/nap
36-50 kg 30 g/nap
>50 kg 40 g/nap

Összetevők: psyllium maghéj, cukorrépa rost, búza korpa, inulin, béta-glükánok, mannanoligoszacharidok, kivigyümölcs por, ízesítő anyag, nátrium klorid

  • Gyártó: VetPlus
  • Cikkszám: 511007_C
  • Kiszerelés: 1 Vödör
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 9 890.00 Ft / db
  • Nettó ár: 7 787,40 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb