Zylkéne Stresszoldó nyugtató tabletta 75mg 10x10db

stresszoldó készítmény kutyáknak

-15%
A kép illusztráció.

Zylkéne Stresszoldó nyugtató tabletta 75mg 10x10db

stresszoldó készítmény kutyáknak

Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális.

Tovább a termékleírásra

Gyártó: Zylkéne
Kiszerelés: 100db / Tabletta
Egységár: 153 Ft / db
Nettó ár: 12 031,50 Ft + Áfa
Törékeny: Nem

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • Törékeny Áru Személyes Átvétele - Mindig ingyenes
  • GLS Házhozszállítás - 15 001 Ft felett
  • GLS Csomagpont - 10 001 Ft felett
  • MPL PostaPont - 10 001 Ft felett
  • MPL Postacsomag - 500 001 Ft felett
Válogasson hasonló termékeink közül!
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 225mg 10x10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
28 900 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 225mg 10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
2 890 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 75mg 10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
1 798 Ft
MACSKA MACSKAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 75mg 10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
1 798 Ft
Leírás

Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális.

A stressz bizonyos fokig normális minden kutya és macska életében, éppen úgy, mint nálunk embereknél. Ha azonban túlzott mértékűvé válik, akkor komoly viselkedési problémákhoz vezethet. Ez nemcsak az állatok részére kellemetlen, de megviseli az egész családot is. Bármely változás a kutyája, macskája életében vagy környezetében stresszt válthat ki. A legtöbb állat könnyedén alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, de néhánynak segítségre van szüksége.

Olyan mindennapi élethelyzetek is kiválthatnak stresszes állapotot, mint például:
• környezeti változások (lakás átrendezése is)
• elválasztás, kölyökkutya új családba kerülése
• városi zajok
- kisbaba születése
• új állat megjelenése a családban
• költözés új lakásba
• egy háztartáson belül tartott több macska, vagy új kedvenc érkezése
• állatotthonba, panzióba való beadás
• tűzijáték
• egyedüllét
• utazás
• kozmetikába/állatorvoshoz való hordás

Honnan tudhatom, hogy a kisállatom stresszes?
Mivel a kutyák és macskák nem tudják elmondani, hogy mit éreznek, ezért a viselkedésük árulkodik arról, ha valami zavarja őket. Nagyon sokféle módon tudják értésünkre adni, ha feszültek, stresszesek. Viselkedésbeli reakciójuk közül egyesek önmagukért beszélnek, másokat viszont már nehezebb értelmezni, sok esetben a gazdi nem tudja mire vélni azt, hogy a kutyája vagy macskája visszahúzódóvá vált, elbújik, passzív és nem hajlandó a lakás bizonyos helyiségeibe bemenni vagy esetleg "ok nélkül" agresszívá válik, ezen esetekben mindben felmerül, hogy kialakult valamiféle stresszhelyzet.

Mai hangos, rohanó világunkban nem csak mi emberek, hanem kisállataink is lehetnek stresszesek. A kisállatokat tartósan megterheli az új otthonba való költözés, kisgyermek születése vagy esetleg állatpanzióban való tartózkodás, de vannak rövid távon jelentkező stresszfaktorok, mint a tűzijáték vagy az újévi petárdázás, utazás.

Ezek a stresszhelyzetek változatos tüneteket idézhetnek elő kedvenceinknél, mint például: • szobatisztaság “elfelejtése” (lakáson belüli vizelet- és bélsárürítés)
• táplálkozási szokások megváltozása, csökkent étvágy
• játszókedv csökkenése
• megváltozott “környezet használat”
• félelemérzés, rejtőzködés vagy éppen “világgá futás”
• kényszeres vagy rendellenes viselkedési formák kialakulása (megszállott, állandó tisztálkodás)
• alvászavarok
• megváltozott testtartás
• összegörnyedt járás
• megszokottól eltérő
• akár aggresszív, ingerlékeny
• viselkedés vagy csökkenő érdeklődés az emberek vagy más társállatok iránt

Mikor kell a Zylkénéhez fordulni?
Ha Ön úgy állapítja meg, hogy kisállata a fentiek alapján túlzott stressz jeleit mutatja, első lépésként a nyugtató hatású Zylkéne kapszulát használja, mert ez egy kíméletes, biztonsággal adható, természetes eredetű hatóanyagot tartalmazó készítmény, amelyet hetekig vagy akár hónapokig is lehet használni. Természetesen előre meghatározott időközönként kisállata állapotát felül kell vizsgálni.

Amennyiben előre tudja, hogy rövid időtartamú stresszhatás éri majd a kutyáját vagy macskáját, úgy előre fel tudja készíteni Zylkéne kapszula adagolásával, amelyet a várható stresszfaktor megjelenése előtt 2-3 nappal el kell kezdeni adni kedvencének. Ettől nyugodtabb lesz és a stresszhelyzet kevésbé fogja megviselni.

Hogyan kell alkalmazni a Zylkéne kapszulát?
A Zylkéne egy nagyon könnyen beadható ízletes por kapszulában. A kapszulát kinyithatjuk és a port rászórjuk az állat (lehetőleg nedves) eledelére(tapasztalatok szerint, így a macskákkal is könnyedén etethető). A kapszulát bontatlan formában is beadhatjuk.
Zylkéne kapszulát naponta csak egy alkalommal kell alkalmazni.

Az előírt napi adag 15mg/ttkg, naponta egyszer. 15-30 nap elteltével az állat viselkedését újra meg kell vizsgálni, értékelni kell az esetleges viselkedésterápiát és ennek figyelembe vételével módosítani kell a napi adagot, ha szükséges.

Adagolása (Zylkéne 75mg kapszula):
• Kutya és macska 5 kg alatt: 1 kapszula / nap
• Kutya és macska 5-10 kg között: 2 kapszula / nap

Adagolása (Zylkéne 225mg kapszula):
• Kutya és macska 10-15 kg között: 1 kapszula / nap
• Kutya és macska 15-30 kg között: 2 kapszula / nap

Az adag az alkalmazás kezdeti szakaszában (2-7 nap) megduplázható (30 mg/ttkg), így az állat szervezete gyorsabban feltöltődik és a megfelelő hatás hamarabb elérhető!

Zylkéne kapszula adagolása egyszerű: rövid idejű, átmeneti stressz kezelése esetén, 2-3 nappal az esemény előtt kezdjük el etetni az állattal mindaddig, amíg a stresszt okozó körülmény fennáll.

Figyelem!
Zylkéne kapszula tartós stressz helyzetekben is hatékony, hónapokon vagy akár az állat egész életén át alkalmazható, mivel nem tartalmaz olyan összetevőt, amely kedvenc állataink szervezetében felhalmozódna, vagy károsítaná azt.


Más gyógyszerekkel egyidejűleg alkalmazható, azokkal nem lép kölcsönhatásba. Hosszútávú adagolása során javasolt a környezet megvizsgálása és szükség esetén, szakember bevonásával egyidejű viselkedés terápia alkalmazása.

Száraz helyen, 15-25C között, gyermekektől elzárva tartandó! Közvetlen napfénytől óvjuk!

Kapható kiszerelések: Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta 75mg 10db, Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta 75mg 10x10db, Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta 225mg 10db, Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta 225mg 10x10db,

Ajánlott termékek
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Serene-UM nyugtató csepp 100ml Mark and Chappell Serene-UM cseppek - Hyperaktív, ideges, agresszív kutyák, macskák és egyéb kisállatok nyugtatására, lecsendesítésére szolgáló cseppek, állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén Mark Chappell
-25%
Raktáron
2 590 Ft 3 453 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó KalmAid Tabletta 30db NutriScience KalmAid - Ideges, szorongó kutyák és macskák számára stresszoldó készítmény, mely kutyáknak és macskáknak egyaránt ajánlott NutriScience
Raktáron
4 890 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó KalmAid 250ml NutriScience KalmAid - Ideges, szorongó kutyák és macskák számára stresszoldó készítmény, mely kutyáknak és macskáknak egyaránt ajánlott NutriScience
Raktáron
4 990 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Feromonos Spray kutyáknak 60ml Adaptil Spray kutyáknak – Az Adaptil egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti problémáit. Adaptil
-20%
Rendelhető
8 799 Ft 10 999 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Párologtató készülék kutyáknak Adaptil Párologtató készülék kutyáknak – Az Adaptil egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti problémáit. Adaptil
-20%
Raktáron
8 299 Ft 10 374 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Feromonos Párologtató Utántöltő 48ml Adaptil Párologtató utántöltő kutyáknak – Az Adaptil egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti problémáit. Adaptil
-15%
Raktáron
6 299 Ft 7 411 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Feromonos nyugtató nyakörv 70cm Adaptil feromonos nyakörv nagytestű kutyáknak – Az Adaptil feromonos nyakörv egy olyan termék, amely a kutya ún. "appeasing" feromonjának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal segít megoldani, illetve megelőzni a kölyök és felnőtt kutyák félelemmel és nyugtalansággal kapcsolatos vagy más stresszhelyzeti problémáit. Adaptil
-15%
Raktáron
9 299 Ft 10 940 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Calming Tabletts cat and dog 20db Beaphar Calming Tabletts cat and dog stresszoldó macskáknak és kutyáknak – A Beaphar Calming tablets egy teljesen természetes módja annak, hogy kedvencünk nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb legyen. Kellemes hatású, természetes növényi kivonatokat tartalmaz, úgymint rozmaring, lime virág, komlóvirág és méhfű. A tabletták nyugtató hatásúak, álmosító hatás nélkül. Ez a termék biztonsággal alkalmazható bármilyen fajtájú és korú kutyán és macskán. Beaphar
-15%
Raktáron
2 326 Ft 2 736 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Calming Spot On Dog 3x0,7ml Beaphar Calming No Stress Spot On Dog - Stresszoldó cseppek kutyáknak, kocsiban való utazáshoz, tüzijáték vagy viharok idejére vagy másfélelemből fakadó viselkedési zavarok esetében Beaphar
-10%
Raktáron
2 075 Ft 2 306 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Serene-UM Xtra Calming 20-60kg tabletta 60db Mark and Chappell VetIq Serene-UM extra 20-60kg tabletta – Hyperaktív, ideges, agresszív nagytestű kutyák nyugtatására, lecsendesítésére szolgáló tabletta, állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén Mark Chappell
-25%
Raktáron
4 990 Ft 6 653 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Serene-UM Calming 1-20kg tabletta 30db Mark and Chappell Serene-UM tabletta- Hyperaktív, ideges, agresszív kutyák, macskák és egyéb kisállatok nyugtatására, lecsendesítésére szolgáló tabletta, állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén Mark Chappell
-25%
Raktáron
2 990 Ft 3 987 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Relaxa-Bits nyugtató tabletta 10db Relaxa-Bits nyugtató tabletta - A Relaxa-Bits nyugtató tabletta gyógynövényekből összeállított, speciálisan kutyák számára kifejlesztett készítmény. Minden összetevője külön-külön is bizonyítottan hatékony szorongás- és félelemoldó hatással rendelkezik, együttes hatásuknak köszönhetően a legkülönbözőbb, a kutyák számára érthetetlen és ezért nehéz helyzetet jelentő stresszes állapotok leküzdésében nyújthat gyors és hatékony segítséget. VitaMed
-20%
Raktáron
3 290 Ft 4 113 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Relax nyugtató rágótabletta 30db Aptus Relax nyugtató rágótabletta – Gyorsan ható – akár 30 perccel a várható stresszhelyzet előtt alkalmazható – 4in1 nyugtató komplexet tartalmazó nyugtató, relaxáló rágótabletta kutyák és macskák számára, a kiegyensúlyozott magatartás megőrzésére bármely stresszhelyzetben. Az Aptus Relax rágótabletta nyugodt, kiegyensúlyozott viselkedést és tanulási folyamatokat támogató kiegészítő takarmány. Aptus
-20%
Raktáron
6 290 Ft 7 863 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 75mg 10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
1 798 Ft
KUTYA KUTYAEGÉSZSÉGÜGY Nyugtató, stresszoldó Stresszoldó nyugtató tabletta 225mg 10x10db Zylkéne stresszoldó, nyugtató tabletta – A Zylkéne kapszula természetes eredetű megoldásként, hatékonyan segít a macskáknak és kutyáknak túljutni a stresszes állapotokon. A Zylkéne egy olyan vény nélkül kapható készítmény, amelynek hatóanyaga egy bioaktív, tejfehérje eredetű dekapeptid, az alpha-kazeozepin. Zylkene kapszula nem tartalmaz tartósítószert, sem laktózt, így az allergia kialakulásának a veszélye is minimális. Zylkéne
Raktáron
28 900 Ft