Termék kosárba került

Fypryst Spray 100ml

kullancs- és bolhairtó spray

Fypryst Spray - Kutyák és macskák bolha- vagy kullancsfertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére, valamint a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kiegészítő kezeléseként.? Alkalmas a szőrtetvesség gyógykezelésére is.

Tovább a részletes termékleírásra

  • Gyártó: Fypryst
  • Cikkszám: 112396
  • Kiszerelés: 100ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 54 900 Ft / l
  • Nettó ár: 4 323 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Leírás

Fypryst Spray – Kutyák és macskák bolha- vagy kullancsfertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére, valamint a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kiegészítő kezeléseként.
 Alkalmas a szőrtetvesség gyógykezelésére is.

A Fypryst Spray a környezet fertőzöttségétől függően, a bolhák ellen kutyáknál legfeljebb 3 hónapig, macskáknál legfeljebb 2 hónapig; kullancsfertőzés ellen a kutyák-macskák esetében legfeljebb egy hónapig hatásos.
A kutya- és macskakölykök 2 napos kortól kezdve biztonságosan kezelhetők.
A készítmény nem alkalmas a környezet közvetlen kezelésére!

Alkalmazás módja:
Külsőleg, permetezéssel. Permetezzük a készítményt a teljes testfelületre, a flakont az állattól kb. 10-20 cm távolságra tartva. A pumpa egyszeri lenyomása 0,5 ml (100 ml-es palack), 1,5 ml (250 ml-es palack), vagy 3 ml (500 ml-es palack) permetet adagol.
A kezelés előtt és után 2 napig kerüljük a samponos fürdetést. A kezelést kb. 30 naponként meg kell ismételni.

Adagolás:
A szőrzet bőrig történő teljes átnedvesítéséhez a szőrzet hosszától függően testtömeg-kilogrammonként 3-6 ml oldatot (7,5-15 mg/ttkg hatóanyagot) kell alkalmazni. Es testtömeg-kilogrammonként 6-12 pumpálást jelent a 100 ml-es flakonból, 2-4 pumpálást a 250 ml-es flakonból és 1-2 pumpálást az 500 ml-es flakonból.

Alkalmazási útmutató:
Az állat egész testét be kell permetezni, kb. 10-20 cm-es távolságból.

Ellenjavallat:
Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegségben szenvedő, lázas), vagy lábadozó állatokon. Súlyos mellékhatások, sőt elhullás veszélye miatt nyulakon nem alkalmazható. Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy a segédanyagokkal szembeni túlézékenység esetén.

Tárolás:
Napsugárzástól és közvetlen hőhatástól védett helyen, 25 ˚C alatti hőmérsékleten tartandó. Megfagyástól óvni kell. Gyermekek elől elzárva tartandó!!!

Figyelmeztetés:
Kerüljük el, hogy a permet az állatok szemébe, orrába, szájába jusson! Sérült bőrfelületre közvetlenül ne permetezzük! A szabadban, vagy jól szellőző helyiségben kezeljük, és ott hagyjuk megszáradni az állatokat. Nyílt lángra vagy izzó anyagra ne permetezzünk! A készítmény rendkívül gyúlékony! A kezelt állatokat tűztől és egyéb hőforrástól tartsuk távol a kezeléstől számított legalább 30 percig, vagy a teljes megszáradásukig a készítmény alkoholtartalma miatt. Az állatokat a szőrzet megszáradásáig ne simogassuk.

Állatok kezelését végző személyre vonatkozó munkavédelmi óvórendszabályok:
Ismerten allergiásan túlérzékeny, vagy asztmás személyek ne végezzék a kezelést. Kerülni kell a készítmény belélegzését, a szembe és bőrre jutását. A használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. A kezelés alatt PVC vagy nitril kesztyűt kell viselni. A ruházat védelmére víztaszító kötényt használata ajánlott. Ha a ruha átázik a permettől, le kell venni és ki kell mosni. Kezelés után szappannal és vízzel mosson kezet. Ha a készítmény bőrre vagy szembe kerül, alapos vizes öblítés szükséges.

Hatóanyagok:
1ml, színtelen folyadég 2,5mg fipronilt tartalmaz.

Kapható kiszerelések: Fypryst Spray 100ml, Fypryst Spray 250ml

  • Gyártó: Fypryst
  • Cikkszám: 112396
  • Kiszerelés: 100ml / Flakon
  • Státusz: Raktáron
  • Egységár: 54 900.00 Ft / l
  • Nettó ár: 4 322,83 Ft
  • Törékeny: Nem
  • Állatorvosi: Igen

Értékelések Írj értékelést!

Ezt a terméket még nem értékelték, legyél te az első!

Válogasson népszerű termékeink közül

Mások ezeket a termékeket is megvásárolták

Bejelentkezés
Kérjük adja meg a jelszavát
Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció

Új felhasználó vagy?

Menü
Termék kategóriák
Információk
Egyéb